Julkishallinnolliset lakipalvelut

Valtion virastot ja kunnat 


Valtionhallinnossa ja kunnissa tehdään lukemattomia päätöksiä päivittäin. Päätökset koskevat asiakkaita, kuntalaisia, viranhaltijoita,  hankintoja ym. Oikeudelliset kokonaisuudet eivät ole yksinkertaisia, jonka vuoksi päätöksistä valitetaan hallinto-oikeuteen. Spesiumin yrittäjällä on lähes 20 vuotta pitkä virkamiesura, joten voidaan sanoa, että hallintoprosessit ovat tuttuja. Annamme asiantuntija-apua muutoksenhakutilanteissa, valitusprosesseissa, työ- ja virkaehtosopimusten tulkinnassa ja julkisissa hankinnoissa.

Miksi asiantuntija-apua kannattaa hankkia? Säästätte aikaa ja rahaa asian hoitamisessa. Samalla varmistatte sen, että virasto tai kunta säästyy negatiiviselta mainehaitalta ja turhilta oikeudenkäynneiltä. 

Palvelu

Palvelun hinta riippuu kokonaisuudesta. Tyypillisesti valitusprosessiin liittyvä selvitys maksaa 300 € (ALV 0%)

Palvelun takuu on hyvä. Mikäli myöhemmin tulee tarvetta muuttaa laadittua sopimusta tai täydentää selvitystä, se tehdään samaan hintaan.

Neuvottelut tapahtuvat Teamsillä. Maantieteellisellä sijainnilla ei siis ole väliä. Aikataulun voimme sopia sinun kalenterisi mukaan, vaikka illalla tai viikonloppuna. 

Soita 04578306611 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.