Meistä

Yrittäjämme tausta lakimiehenä antoi hänelle syvän käsityksen siitä, kuinka monimutkaisia liiketoiminnan oikeudelliset kysymykset voivat olla. Mutta hän myös ymmärsi, että pelkkä juridinen osaaminen ei riitä menestykseen. Siksi hän syventyi teknologian ja liiketoiminnan maailmaan, oppi uusia taitoja ja näki, miten digitalisaatio ja tekoäly muuttavat pelisäännöt.

Visiomme on selkeä: haluamme olla mukana rakentamassa suomalaisten yritysten tulevaisuutta. Uskomme, että suomalaiset yritykset voivat olla tekoälyn edelläkävijöitä maailmassa, ja me olemme täällä auttamassa niitä saavuttamaan tämän tavoitteen. Tarjoamme osaamistamme ja innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla yritykset voivat hyödyntää tekoälyn voimaa ja digitalisaation mahdollisuuksia.

Spesium Oy ei ole vain yritys. Se on sitoutuminen suomalaiseen liike-elämään, yrittäjyyteen ja kasvuun. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa suomalaisten yritysten menestystarinoita ja auttaa niitä voimaantumaan maailmanlaajuisesti.

Tervetuloa mukaan matkalle, jossa suomalaiset yritykset nousevat tekoälyn edelläkävijöiksi ja vahvistavat asemaansa globaalissa kilpailussa. Yhdessä voimme saavuttaa suuria asioita ja näyttää maailmalle, mitä suomalainen innovaatio ja periksiantamaton työnteko voivat saavuttaa.
Sanna Ranta on juristi, johtaja, kehittäjä ja viestijä
Sanna Ranta on juristi, johtaja, kehittäjä ja viestijä

Yrittäjä

Sanna Ranta on niitä vahvoja osaajia, joita Suomi tarvitsee. Osaamista on kartuttanut lähes kahdenkymmenen vuoden mittainen juristin ura sekä yli kymmenen vuoden kokemus sekä johtamisesta että erilaisista kehittämistehtävistä. Hän on vahvistanut osaamistaan kouluttautumalla johtamisen erityisammattitutkinnoilla, mutta myös digitalisaation ja tekoälyn koulutusohjelmilla.

"Työskentelimme Sannan kanssa samassa tiimissä Maanmittauslaitoksella. Sanna on kuunteleva, välittävä, aikaansaava ja ratkaisukeskeinen kollega. Ideoinnin ja sparrailun lisäksi Sannan kanssa asioita tapahtuu. Hän on ehdottomasti tekijä-ihmisiä, joka haastaa ja haluaa konkreettisesti jatkuvasti parantaa organisaation tekemistä. Sanna on kollegana täysi timantti."
Saara Vesa, palvelupäällikkö Maanmittauslaitos

Sannan johtava ajatus on se, että asiat voi aina tehdä paremmin. Vallitsevan tilanteen kyseenalaistaminen tuottaa kehittymistä sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Rohkeasti kokeileminen vie meitä eteenpäin!

Lisää tietoa Sannasta löydät LinkedIn :stä.

 

Arvomme

Rohkeus

Olemme rohkea yhteistyökumppani, jolla on uskallus ottaa seuraava askel.

Edelläkävijyys

Olemme rakentaneet aivan uudenlaisen konseptin, jolla pystymme tarjoamaan palveluja laajalla skaalalla.

Yhteistyö

Uskomme yhteistyöhön ja verkostojen voimaan. Yhdessä pääsemme tehokkaammin eteenpäin.