Henkilökohtaiset lakiasiat

Elämäsi tärkeimmät asiakirjat


Kyse on sinusta ja läheisistäsi. Kuka hoitaa arjen asiat, jos joudun onnettomuuteen tai sairastun? Miten varmistan sen, että puolisoni ei joudu velkoihin, kun minusta aika jättää? Miten estän sen, että entinen puolisoni ei peri minulta mitään? Entä jos tulee avioero?

Tai ehkä on aika aloittaa perintöveron minimointi? Miten kannattaa toimia, jotta lesken ja perillisten tilanne kuoleman jälkeen turvataan eikä perintö hupene verojen maksuun?

Asiakirjojen laatiminen

Olet tärkeiden asioiden äärellä. Huoli arjen sujuvuudesta on hyvä varmistaa etukäteen ja olet oikeassa paikassa. Spesiumin yrittäjä Sanna Ranta on toiminut lakimiehenä jo lähes 20 vuotta. Hän neuvoo sinua vahvana asiantuntijana ja laatii asiakirjat valmiiksi.

Palvelun hinta on 350 € / asiakirja. Hinta sisältää neuvottelun (45 min), jossa käymme läpi tarpeet, ajatukset ja kysymykset; asiakirjan laadinnan (1 h) ja asiakirjan läpikäynnin yhdessä (30 min). Saat keskusteluissa vastaukset kaikkiin asiaan liittyviin huoliisi.

Asiakirjojen tarkistaminen

Voit pyytää meiltä myös itse laatimiesi asiakirjojen tarkistamista. Jos laadit itse elämäsi tärkeimmät asiakirjat ja sopimukset, mutta jokin jää mietityttämään, ota yhteyttä. Voimme käydä asiakirjan sisällön läpi ja tarkistaa, että se sisältää ne seikat, jotka laki edellyttää ja että sinun tarpeesi täyttyvät.

Palvelun hinta on alkaen 120 € / asiakirja. Hinta sisältää neuvottelun (15 min), asiakirjan tarkistamisen ja mahdollisten muutostarpeiden listauksen. Hinta ei sisällä korjausehdotuksia tai tekstimuutoksia, emmekä vastaa laatimastasi asiakirjasta. 

Palvelusta

Palvelun takuu on hyvä. Mikäli myöhemmin tulee tarvetta muuttaa laatimaamme asiakirjaa, kuten testamenttia tai edunvalvontavaltuutusta, se tehdään samaan hintaan.

Neuvottelut tapahtuvat Teamsillä. Maantieteellisellä sijainnilla ei siis ole väliä. Aikataulun voimme sopia sinun kalenterisi mukaan, vaikka illalla tai viikonloppuna. Ylä-Kainuun alueella myös kotikäynnit ovat mahdollisia, niistä veloitetaan vain kilometrikorvaus.

Soita, lähetä whatsappia tai viesti: 04578306611 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.