Yrityksen lakipalvelut

Työhön liittyvät lakipalvelut


Työntekijän työuran elinkaari tuo velvollisuuksia työnantajalle. Tarvetta asiantuntija-avulle voi tulla mihin kohtaan tahansa työuraa: esim. työsopimuksissa, työehtosopimuksen tulkinnassa, työterveyden palveluissa, työkyvyn ylläpitämisessä, työsuojelun tai työturvallisuuden osalta, varoituksen antamisessa, muutosneuvotteluissa tai työsuhteen päättämisessä. Spesium auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä työhön ja työntekijöihin liittyvissä kokonaisuuksissa.

Miksi asiantuntija-apua kannattaa hankkia? Säästät aikaa asian hoitamisessa. Samalla varmistat sen, että yrityksesi ei päädy lehtien otsikoihin siitä, että työntekijä on vienyt yrityksen oikeuteen tai että yritys tulee tulevaisuudessakin saamaan asiantuntevia työntekijöitä rekrytoitua.


Asiakkaisiin liittyvät lakipalvelut


Asiakkaiden kanssa työskentelyssä tulee eteen hyviä ja huonoja päiviä. Eteen voi tulla reklamaatioita, henkilötietojen käsittelyn tietopyyntöjä, vastuullisuus- ja ympäristökysymyksiä sekä erilaisia viranomaisten selvityspyyntöjä. GDPR voi vaikuttaa siihen, miten yrityksen pitää käsitellä henkilötietoja ja ilmoittaa siitä asiakkaille. Asiakkaat ovat hyvin tietoisia oikeuksistaan, joten he osaavat myös vaatia yritykseltä selvitystä tietojensa käsittelystä.

Asiantuntija-apu nopeuttaa asian käsittelyä, joten selvää säästöä jää viivan alle. Samalla stressin määrä pysyy aisoissa ja asiakaskokemus pysyy hyvänä.

Palvelu

Palvelun hinta riippuu kokonaisuudesta. Tyypillisesti työntekijään liittyvä selvitys tai sopimus maksaa 250 € (ALV 0%) ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvään tietopyyntöön vastaaminen 275 € (ALV 0%).

Palvelun takuu on hyvä. Mikäli myöhemmin tulee tarvetta muuttaa laadittua sopimusta tai täydentää selvitystä, se tehdään samaan hintaan.

Neuvottelut tapahtuvat Teamsillä. Maantieteellisellä sijainnilla ei siis ole väliä. Aikataulun voimme sopia sinun kalenterisi mukaan, vaikka illalla tai viikonloppuna. Kainuun tai Pohjois-Pohjanmaan alueella yrityskäynnit ovat mahdollisia, niistä veloitetaan lisäksi kilometrikorvaus.

Soita, lähetä whatsappia tai viesti: 04578306611 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.