Valmentavan johtamisen koulutukset

Ihmisläheistä johtamista


Valmentavassa johtamisessa keskitytään avoimeen kommunikaatioon, tiimien itseohjautuvuuteen ja jatkuvaan kehitykseen. Olet varmasti kuullut tiimin psykologisesta turvallisuudesta, vuorovaikutuksen korostamisesta ja siitä, että työntekijät ottavat vastuuta tekemisen kehittämisestä. Valmentavalla johtamisella saavutetaan rekrytointivaiheessa vetovoimaa ja työntekijöiden pitovoimaa.


Koulutukset 

Toteutamme valmentavan johtamisen koulutuskokonaisuuksia sekä esihenkilöille että tiimeille. Koulutukset kestävät 1,5 h - 2 h. Koulutusten sisällössä käytetään ryhmäkeskusteluja, tekoälyä ja pedagogisia menetelmiä. Sen vuoksi koulutuksista on saatu napakoita kokonaisuuksia.

Koulutukset esihenkilöille:

1. Valmentavan johtajuuden viestintä: ratkaisukeskeisten kysymysten kautta parempiin kehityskeskusteluihin, palautteen antamiseen ja työntekijän tavoitteiden asettamiseen.

2. Valmentavan johtajuuden koulutus huomautuksen tai varoituksen antamiseen. Saat tiedon siitä, miten esihenkilö onnistuu sekä ohjaamaan työntekijää oikeaan toimintatapaan että antamaan rangaistuksen niin, että työntekijä haluaa jatkaa töissä. 

3. Työntekijän työkyvyn ylläpitäminen ja sairauslomalta palaamisen tukeminen. Ratkaisukeskeisen toimintatavan tuominen työntekijöiden tukemiseen.


Koulutus tiimeille:

1. Psykologisen turvallisuuden kasvattaminen tiimissä: vuorovaikutus ja yhteistyö.

Koulutusten hinnasto

Koulutuksen hinta on alkaen 400 € (ALV 0%). 

Koulutukset toteutetaan tyytyväisyystakuulla.

Koulutukset tapahtuvat tilaajan toiveiden mukaisesti joko Teamsillä tai paikan päällä. Mikäli koulutus toteutetaan paikan päällä, veloitetaan erikseen matkakustannukset.

Soita, lähetä whatsappia tai viesti: 04578306611 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.