Kiinteistöjen lakipalvelut

Kiinteistöt ja maankäyttöön liittyvät palvelut


Kiinteistöjen omistuksen siirtyminen kaupalla, vaihdolla, lahjalla, testamentilla tai perinnönjaolla on yrittäjämme osaamisen ytimessä.  Kiinteistöjen muodostaminen, kuten lohkominen ja halkominen, vaativat tietoa kaavoituksesta, laeista ja kiinteistötoimitusten yksityiskohdista. Kiinteistöihin liittyy myös paljon muuta, kuten rasitteita, rasituksia, kiinnityksiä ja erityisiä oikeuksia. Voidaan sanoa, että kiinteistöjen ja maankäytön osaaminen ovatkin meidän supervoimamme!

Kiinteistön kauppakirjojen, maanvuokrasopimusten, käyttöoikeussopimusten, maankäyttösopimusten ja muiden sopimusten laatiminen onnistuu nopeasti. Kaupanvahvistajien järjestäminen, lainhuuto- ja rasitustodistuksen hankkiminen ja kirjaamishakemusten laatiminen järjestyy helposti kauttamme. Mikäli haluat toimia sähköisesti, avustamme Kiinteistövaihdannan palvelun käyttämisessä.

Mitä hyötyä on ottaa asiantuntija apuun? Palvelun ostaminen helpottaa stressiä. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, tuleeko kaikki yksityiskohdat huomioitua tai pitääkö sopimusta muuttaa jotenkin. 

Palvelu

Sopimuksen laatiminen maksaa 400 € / asiakirja. Hinta sisältää neuvottelun (45 min), jossa käymme läpi tarpeet ja kysymykset; todistusten hankkimisen, asiakirjan laadinnan (2 h) ja asiakirjan läpikäynnin yhdessä (30 min). Saat keskusteluissa vastaukset kaikkiin asiaan liittyviin huoliisi. Kaupanvahvistajan maksu maksetaan suoraan kaupanvahvistajalle, eli ei kuulu palveluumme.

Palvelun takuu on hyvä. Mikäli sopimuksessa on virhe, korjaamme asian maksutta ja vastaamme Maanmittauslaitoksen kirjaamishakemuksen hakemusmaksusta.

Neuvottelut tapahtuvat Teamsillä. Maantieteellisellä sijainnilla ei siis ole väliä. Aikataulun voimme sopia sinun kalenterisi mukaan, vaikka illalla tai viikonloppuna. 

Soita, lähetä whatsappia tai viesti: 04578306611 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.