Tekoälyn koulutukset

Tekoälyn koulutuksilla osaaminen pysyy kuosissa


Olet edelläkävijä, etkä jää kilpailijoiden jalkoihin! Tekoäly on jo nyt olennainen osa yritysten toimintaa, jonka vuoksi onkin paikallaan hallita sen käyttö. Ja nyt olet oikeassa osoitteessa, me nimittäin opetamme käyttämään sitä!

Tekoälyn käyttäminen vapauttaa työntekijöiden työaikaa jopa 10 h viikossa ns. oikeisiin töihin.

• Työ ja työn tekemisen tavat muuttuvat. Generatiivinen tekoäly (esim. ChatGPT) voi vapauttaa työntekijöiden aikaa automatisoitavista rutiinitehtävistä. Näin työaikaa voidaan käyttää enemmän luovaan ajatteluun ja ongelmanratkaisuun, joissa keskeistä ovat ihmisen intuitio ja päätöksentekokyky.

• Organisaatioiden rakenteet ja prosessit muuttuvat. Työn ja työtehtävien muuttuminen vaikuttavat myös siihen, kuinka organisaatioiden kannattaa järjestää rakenteensa, roolinsa ja prosessinsa.

• Työmarkkinoiden toiminta ja yhteiskunta muuttuu. Kun tekoälymalleista tulee meille jokapäiväinen työkaveri, muuttuvat myös käsityksemme työn tekemisestä, rooleista ja työsuhteista. Vaikutukset tulevat olemaan suurimmat asiantuntija- ja tietotyöhön. 

Koulutukset

Toteutamme eri tasoisia koulutuksia: 

1. Tekoälyn ABC aloittelijoille, 

2. Tekoälyä sisällöntuotantoon viestinnän, myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin sekä 

3. Tekoälyä johtamiseen esihenkilöiden ja johtajien tarpeisiin.

Koulutuksen hinta on 350 € (ALV 0%). Koulutukset ovat 1,5 h mittaisia ja sisältävät ajankohtaista tekoälyn käytöstä: riskit, lainsäädäntö, toimintasuositukset sekä käytännön koulutusosion. Pääset tutustumaan ja itse käyttämään tekoälytyökaluja.

Palvelulla on tyytyväisyystakuu.  

Koulutukset tapahtuvat Teamsillä. Maantieteellisellä sijainnilla ei siis ole väliä. Aikataulun voimme sopia sinun kalenterisi mukaan, vaikka illalla tai viikonloppuna. 

Soita, lähetä whatsappia tai viesti: 04578306611 tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.